استاندار حمص از آرامش در حی الوعر خبر داد

چهارشنبه 10 شهريور 1395
18:26
استاندار حمص از آرامش در حی الوعر خبر داد "طلال البرازی" استاندار "حمص" سوریه از دستیابی به توافق برای ایجاد آرامش در "حی الوعر" شهر حمص خبر داد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری "العالم"، وی هدف از این اقدام را احیای بندهای توافق سابق دانست که بند سوم و آخر آن درباره تخلیه این محله از سلاح و افراد مسلح و بازگشت نهادهای دولت به آن است.

البرازی در گفت وگو با خبرگزاری سوریه افزود: اجرای این توافق 25 روز از تاریخ آغاز اجرای آن استمرار خواهد داشت.

یادآور می شود هفته گذشته شهر داریا در اطراف دمشق به دست ارتش سوریه آزاد شد و گروه های مسلح در ازای انتقال به ادلب، شکست را پذیرفته و شهر را واگذار کردند.

آزادسازی داریا در غوطه غربی دمشق و فرار تروریست ها از این شهر، ضربه کاری بر ستون فقرات گروه های تروریستی وارد آورد و روحیه آنها را در هم شکست.

جبهه های "جوبر"، "المعضمیه" و اردوگاه یرموک هم در حال فروپاشی کامل است و شمارش معکوس برای شکست نهایی تروریست ها در مناطق غوطه تا "دوما" و قنیطره و درعا آغاز شده است و حلقه های پیروزی ارتش سوریه یکی پس از دیگری کامل می شود.

206-9 

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت