ابوبکر بغدادی، هدف بعدی پس از سخنگوی داعش

پنج‌شنبه 11 شهريور 1395
12:08
ابوبکر بغدادی، هدف بعدی پس از سخنگوی داعش یک روزنامه انگلیسی با اشاره به کشته شدن ابومحمد العدنانی سخنگوی داعش تأکید کرد که ابوبکر بغدادی سرکرده این گروه تروریستی هدف بعدی خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، روزنامه تایمز روز پنجشنبه در گزارشی تأکید کرد: گروه های تروریستی با انتشار پیام‌هایی در اینترنت، گرفتن انتقام مرگ ابومحمد العدنانی سخنگوی داعش را خواستار شده و بر ضرورت اجرای عملیات ضد غربی‌ها تأکید کرده‌اند.
این روزنامه با اشاره به اظهارات "هشام الهاشمی" از مشاوران دولت عراق تأکید کرد که کشته شدن العدنانی آشکارا بیانگر نفوذ به داخل داعش است، و البغدادی هدف بعدی خواهد بود چرا که بغدادی مهره اصلی این گروه تروریستی است.
تایمز خاطرنشان کرد، پیام داعش در اینترنت پس از کشته شدن العدنانی، این نظریۀ را تقویت می‌کند که العدنانی اگر زنده می‌ماند، جانشین ابوبکر بغدادی می‌شد.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت