چند کشته و زخمی در درگیری های جنوب شرق ترکیه

شنبه 13 شهريور 1395
19:01
چند کشته و زخمی در درگیری های جنوب شرق ترکیه منابع امنیتی از کشته شدن 8 نفر از نیروهای امنیتی ترکیه و 11 نفر از عناصر مسلح حزب کارگران کردستان ترکیه(پ.ک.ک) در درگیری های شب گذشته درجنوب شرق ترکیه خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، درگیری ها درمنطقه " وان " یک روز پس از اقدام های خشونت بار در جنوب شرق ترکیه روی داد که طی آن 27 نفر ازعناصرمسلح پ.ک.ک و دست کم هفت نفر از نیروهای امنیتی ترکیه کشته شدند.

از زمان نقض آتش بس دو ساله و نیمه با پ.ک.ک در ژوئیه 2015 ، جنوب شرق ترکیه صحنه اقدام های خشونت بار است.

خبرگزاری آناتولی ترکیه به نقل از والی منطقه " وان " گفت که عملیات هوایی در منطقه در روز شنبه و در پی درگیری های دیشب همچنان ادامه دارد.

از زمانی که پ.ک.ک برای اولین بار در سه دهه قبل، سلاح به دست گرفت، حدود 40 هزار نفر که اغلب کُرد بودند، کشته شدند.

ترکیه، اتحادیه اروپا و آمریکا، حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک ) را گروه تروریستی به  شمار می روند.

به گزارش آناتولی، "13 تروریست عضو پ.ک.ک روز شنبه در حمله جنگنده های ترکیه به مواضع آن ها در منطقه جبل تندورک در شرق این کشور کشته شدند.

ریاست ستاد مشترک ارتش ترکیه در بیانیه ای اعلام کرد" جنگنده های ترکیه پس از دریافت گزارش های اطلاعاتی درباره تحرکات تروریست ها بامداد امروز 3 پرواز انجام دادند که طی آن مواضع پ.ک.ک را در منطقه تندورک هدف حمله قرار دادند".

215-9

0% ...

آخرین اخبار

افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات بحرینی‌ها در اعتراض به محاکمه علمای شیعه +فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان