توصیه های جدی به کویتی ها قبل از ورود به آمریکا

يکشنبه 14 شهريور 1395
12:38
توصیه های جدی به کویتی ها قبل از ورود به آمریکا مقام های كويت از شهروندان اين كشور خواستند كه قبل از سفر به آمريكا تلفن همراه خود را از هرگونه عكس و فيلم و اثار مربوط به تروريسم و گروههای افراطی پاكسازی كنند.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم، اين درخواست مقام هاي كويتي پس از ان صورت گرفت كه به مرد تبعه اين كشور به دليل وجود تصاوير و عكس هايي در تلفن همراهشان از ورود به آمريكا منع شدند.
خبرگزاري كويت به نقل از بيانيه سفارت آن كشور در واشنگتن تاكيد كرد كه در فرودگاههاي امريكا محتويات تلفن هاي همراه و يا دستگاههايي قابل حمل ديگر از جمله لپ تاپ بازرسي مي شود.
سفارت كويت از هموطنان خود خواسته است كه تلفن خود را از تصاوير مربوط به مناطق درگيري، گروههاي تروريستي و عكس و فيلم از صحنه هاي خشونت پاكسازي كنند .
كويت تاكيد كرده است كه پايبندي به اين اقدام براي جلوگيري از برخورد با دانشجويان يا ساير مردم توسط دستگاههاي امريكايي در فرودگاهها و امكان اقدام هايي نظري لغو ويزا و ممنوعيت ورود به آمريكا، ضروري است. 

9

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم