عروس تازۀ داعش ... مدل مبتذل انگلیسی

يکشنبه 14 شهريور 1395
16:58
عروس تازۀ داعش ... مدل مبتذل انگلیسی یک روزنامۀ بریتانیایی نوشت به تازگی یک دختر مدل انگلیسی به داعش پیوسته و پوششی کاملا متفاوت با دورۀ فعالیت خود به عنوان یک مدل مبتذل برگزیده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، روزنامۀ ساندی تایمز نوشت کیمبرلی مینرز (27 ساله) از طریق فیس بوک با یک داعشی بریتانیایی حاضر در سوریه ارتباط برقرار کرده است تا زمینۀ فرار او از بریتانیا و پیوستن به داعش را برایش فراهم کند.
پلیس مبارزه با تروریسم انگلیس نیز گفته است به احتمال زیاد، این مدل به گردان عروسان داعش پیوسته است.
مینرز که در منطقۀ برادفورد در شمال انگلستان زندگی می کرد، به عنوان مدل فعالیت می کرد و با انتشار تصاویر مبتذل در رسانه های انگلیسی شناخته می شد.
ساندی تایمز گزارش داده است که این دختر پس از پیوستن به داعش با نام «عائشه لورین بریتانیایی» در شبکه های اجتماعی ظاهر شده و در صفحۀ خود تصاویری از زنانی منتشر کرده است که تفنگ و انواع دیگری از سلاح را حمل می کنند.
او با پوشیدن روبندی که داعش آن را اجباری کرده، پوششی متفاوت از آنچه در حرفۀ پیشین خود استفاده می کرد، استفاده کرده است.
220
 

0% ...

آخرین اخبار

ماکرون: جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است


دریادار سیاری: تسلیم در قاموس ملت ما وجود ندارد


بقائی: حضور پرشور مردم در تجمعات شبانه، پشتوانه دیپلماسی است


اعلام آمادگی روسیه برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا


استفاده از فناوری روز در خودروسازی و توسعه موتورهای پیشرفته و کم‌مصرف ضروری است


رهبر انصارالله یمن: طاغوتیان هرگز نمی توانند بر امت ما سیطره یابند


جهش ۲ برابری سود شرکت «شل» در نتیجه جنگ تجاوزکارانه علیه ایران


انهدام ۴ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری در جنوب شرق کشور


تاکید پزشکیان برگسترش همکاری ها با ترکیه در راستای منافع مشترک


۵۰ بندر و بیش از ۱۰۰ شهر جهان در آستانه اعتصاب و تظاهرات در حمایت از فلسطین