خبر فوری:

جدایی برخی گردان ها از جنبش احرار الشام

دوشنبه 15 شهريور 1395
13:44
جدایی برخی گردان ها از جنبش احرار الشام هیات هماهنگی افراد مسلح خبر جدایی برخی گردان های موسوم به «تیپ های صقور الشام» به فرماندهی ابو عیسی الشیخ از جنبش «احرار الشام» را منتشر کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه تروریستی «تیپ های صقور الشام» فروردین 1394 (مارس سال 2015 ) به طور کامل با گروه تروریستی جنبش «احرار الشام» ادغام شد تا جایی که دفاتر اجرایی و نظامی آن ها تحت فرماندهی مشترک، یکی شد.

فعالان مخالف گفتند علل جدایی این بود که ابو عیسی الشیخ تمایل داشت مسئول کل جنبش «احرار الشام» شود. وی همچنین با ادغام این جنبش با جبهه النصره مخالف بود.

فرماندهی «تیپ های صقور الشام» به ویژه بعد از تصمیم برکناری ابو عیسی الشیخ از سمتش به عنوان معاون مسئول این جنبش در امور سیاسی و انتصاب او به عنوان مسئول ادلب اما فاقد اختیارات، جنبش «احرار الشام» را متهم کرد که آن را به حاشیه رانده است چرا که جبهه النصره بعد از توافق با فرماندهی این جنبش، اداره این شهر را در اختیار گرفت.  

204-211-9

0% ...

آخرین اخبار

ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند