بازداشت وزیر زنان هند به اتهام تجاوز

دوشنبه 15 شهريور 1395
17:28
بازداشت وزیر زنان هند به اتهام تجاوز پلیس هند از بازداشت وزیر سابق امور زنان این کشور به اتهام فساد اخلاقی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، "سندیپ کمار" وزیر پیشین امور زنان و رفاه کودکان در دهلی پایتخت هند، به دنبال انتشار فیلم غیر اخلاقیش در کنار دو زن، از منصبش برکنار شد.

یک مقام مسئول در پلیس دهلی گفت: سندیپ کمار پس از آن توقیف گردید که یکی از دو زنی که در فیلم غیر اخلاقی دیده شده اند، از این وزیر هندی به خاطر مورد تجاوز قرار گرفتن شکایت کرد.

این زن متاهل هندی، وزیر سابق امور زنان هند را به مسموم کردن نوشیدنیش قبل از تعرض متهم کرده است؛ پلیس می گوید: هویت زن دوم این فیلم غیر اخلاقی هنوز مشخص نشده است.

این فیلم 9 دقیقه ای شامگاه چهارشنبه از یک تلویزیون محلی در هند پخش شد و مقام های هندی فورا تصمیم برکناری ساندیپ را اتخاذ کردند.

213-9

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد