برکناری خانم وزیری که به جای سلاح، ابزار آشپزی خرید!

سه شنبه 16 شهريور 1395
17:53
برکناری خانم وزیری که به جای سلاح، ابزار آشپزی خرید! رئیس جمهور لیتوانی از وزیر دفاع این کشور خواست به دلیل خرید لوازم گرانقیمت آشپزخانه از سمت خود استعفا کند!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، «دالیا گریبائوسکایته»، رئیس جمهور لیتوانی، از «یوزاس الیکاس»، وزیر دفاع این کشور، خواست از سمت خود کناره گیری کند.
پایگاه "راشا تودی" نوشت درخواست رئیس جمهور لیتوانی برای کناره گیری وزیر دفاع پس از آن مطرح شد که اطلاعات منتشرشده نشان می دهد وزارت دفاع، اقدام به خرید لوازم آشپزخانه و پخت و پز با قیمتی بیش از هشت برابر قیمت معمول در بازار کرده است.
رئیس جمهور لیتوانی در این باره گفته است: «این وضعیت بر تلاش های سیاسی کشور در زمینه دفاع ملی و همچنین افزایش بودجه دفاعی تأثیر منفی خواهد داشت. این اقدام به زیان تصمیمات ما خواهد بود و وجهه دولت را در نظر شهروندان تخریب خواهد کرد».

وی افزود: وزیر دفاع باید مسئولیت سیاسی [این اقدام] را به عهده بگیرد تا سیستم دفاعی کشور و همچنین حزب "دموکرات – اجتماعی" و همچنین نظام سیاسی به طور کلی بدنام نشوند.
216 ـ 211
 

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم