شهید و مجروح شدن شهروندان یمنی دربمباران سعودی ها

پنج‌شنبه 18 شهريور 1395
09:42
شهید و مجروح شدن شهروندان یمنی دربمباران سعودی ها العالم- تعدادی از شهروندان یمنی از جمله زنان و کودکان در بمباران هواپیماهای متجاوز سعودی درمناطق مختلف کشته و مجروح شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از منابع یمنی جنگنده های سعودی مناطق مسکونی در سوق نجر، لواء التاسع ، جسر لاحمه  در شهر عمران را هدف قراردادند و ضمن وارد آوردن خسارت به منازل مردم، تعدادی از ساکنان آن را به شهادت رسانده یا مجروح کردند.

صنعا پایتخت یمن هم از بمباران های نیروی هوایی متجاوز سعودی درامان نبود و منطقه جبل النهدین توسط این هواپیماها بمباران شد. علاوه براین مناطقی از استان های صعده و الجوف هم به وسیله سعودی ها بمباران شد.

از سوی دیگر نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن تلاش مزدوران سعودی برای نفوذ به منطقه صرواح را با شکست مواجه کردند .

نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن همچنین در نفوذ به مناطق مرزی عربستان در منطقه قلل الشیبانی تعدادی از نیروهای سعودی را کشتند و تلاش سعودی ها برای باز پس گیری روستاهای منطقه جیزان را خنثی کردند.

9

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم