ایرانیان علیه آل سعود و آل خلیفه راهپیمایی می کنند

پنج‌شنبه 18 شهريور 1395
14:12
ایرانیان علیه آل سعود و آل خلیفه راهپیمایی می کنند العالم - مراسم راهپیمایی سراسری علیه جنایات خصمانه رژیم دیکتاتور آل سعود در سالگرد کشتار حجاج بی‌گناه و ایجاد فاجعه منا و رفتار آل خلیفه در بحرین، این هفته 19 شهریور ماه پس از اقامۀ نماز جمعه برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد که مراسم راهپیمایی سراسری محکومیت علیه جنایات خصمانه رژیم دیکتاتور آل سعود در سالگرد کشتار حجاج بی‌گناه و ایجاد فاجعه منا و آل خلیفه و پشتیبانی از جنبش اسلامی مردم مظلوم بحرین و حمایت از رهبری و مرجعیت بزرگ دینی بحرین ، «آیت الله شیخ عیسی قاسم»، در سراسر کشور و در بیش از 850 میعادگاه نماز جمعه و همزمان در تهران از مقابل دانشگاه تهران به سمت میدان فلسطین،  این هفته 19 شهریور ماه پس از اقامۀ نماز جمعه برگزار خواهد شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن محکومیت شدید اقدامات ددمنشانه رژیم های آل خلیفه و آل سعود اعلام کرد: مردم شجاع و مؤمن ایران اسلامی با حضور گسترده و پرشور، اعتراض و خشم انقلابی و نفرت و انزجار خود را از این اقدامات غیر انسانی وضد حقوق بشری اعلام کرده و «مرگ آل‌سعود و آل‌خلیفه» را فریاد خواهند زد.

9

0% ...

آخرین اخبار

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: نتانیاهو متحمل شکستی سنگین شد


احتمال ائتلاف حریدی‌ها با «آیزنکوت»


اظهارات مضحک ترامپ درباره تغییر نام تنگه هرمز!


نتایج اولیه از انتخابات کنست اسرائیل؛ آیزنکوت در آستانه تشکیل کابینه


حملات صهیونیست ها به درعا، خشم سوری‌ها و اردنی‌ها را برانگیخت


نشست چهارجانبه ی تهران در کانون توجه ها


تجاوز توپخانه‎‌ای رژیم صهیونیستی به لبنان


موافقت اولیه پارلمان ترکیه با توافق سه‌جانبه آنکارا، ریاض و اسلام‌آباد


نتانیاهو: برخی‌ها به دنبال «سرقت انتخابات» هستند


ایران جایگاه خود را در بازار انرژی‌های پاک تثبیت می‌کند + فیلم