رای گیری نمایندگان آمریکا برای شکایت از عربستان

پنج‌شنبه 18 شهريور 1395
15:17
رای گیری نمایندگان آمریکا برای شکایت از عربستان العالم - سیاستمدار جمهوری خواه آمریکا گفت: مجلس نمایندگان قرار است ظرف هفته جاری طرح جنجالی را که به خانواده قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر اجازه می دهد در دادگاه های آمریکا از عربستان سعودی شکایت کنند، به رای بگذارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از نشریه آمریکایی پولیتیکو، پیش بینی می شود این طرح که دراردیبهشت ماه (ماه مه) در سنا تصویب شد، به تایید مجلس نمایندگان نیز برسد و تا قبل از پانزدهمین سالروز حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ روی میز باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا قرار گیرد.

این نشریه آمریکایی خاطرنشان کرد، پیش بینی ها حاکی است که اوباما آن را وتو خواهد کرد.

مخالفان طرح می گویند این کار حاکمیت بین المللی را نقض می کند و به روابط آمریکا و عربستان سعودی آسیب می زند.

تصمیم مجلس نمایندگان آمریکا در به رای گذاشتن این طرح، در حالی است که حامیان آن قانونگذاران را برای پیشبرد طرح تحت فشار گذاشته بودند.

211-9

0% ...

آخرین اخبار

لغو پروازهای ترکیه، قطر و کویت به فرودگاه ریاض


یمن: حامیان سعودی را شریک جنایات می‌دانیم


ضاحیه لبنان دوباره جان می گیرد؛ از زیر آوار تا رونق بازار + ویدئو


عراق حضور نظامی درمرزها را پس ازخروج نیروهای آمریکایی تقویت می کند+فیلم


ساخت راکتور پلیمریزاسیون بومی شد


اعتراض پاپ به احتمال پخش زنده اعدام یک نظامی سابق آمریکایی


جشنواره زیتون در نبطیه، روایت ایستادگی ریشه‌هایی که اشغال نمی‌تواند از خاک برکند+ فیلم


ولی نصر: روبیو تلاش می‌کند ایران هراسی را جایگزین تقابل اسلام و غرب کند


انفجار سوپرنفتکش متخلف پس از برخورد با مین در تنگه هرمز + فیلم


برنامه "عالمـْــکم"؛ ازجنجال ورود یک صهیونیست به مسجدالنبی تا خشم تل‌آویو از نوبل صلح ناوی پیلای+ ویدئو