مغز متفکر حملۀ ناکام نوتردام با داعش بیعت کرده بود

جمعه 19 شهريور 1395
19:29
مغز متفکر حملۀ ناکام نوتردام با داعش بیعت کرده بود پلیس فرانسه اعلام کرد کامیون مشکوکی که نزدیک کلیسای نوتردام در پاریس پیدا شد بخشی از یک نقشۀ تروریستی است که توسط یک دختر افراط گرا طراحی شده بود.

به گزارش پایگاه خبری العالم، تلویزیون "BFMTV" فرانسه به نقل از منابع نزدیک به تیم تحقیقاتی در این عملیات نافرجام اعلام کرد زنانی که روز پنجشنبه بازداشت شدند پیروان یک عقیدۀ افراطی هستند.
این سه زن در میدان ایستگاه راه آهن در شهر بوسی سان آنتوان در 30 کیلومتری پاریس بازداشت شدند.
یکی از آنها هنگام حملۀ پلیس به محل اقامتشان با چاقو به آنها حمله کرده و یک نیروی پلیس را از ناحیۀ گردن مجروح کرده است. پلیس هم به ساق پای او شلیک کرد و او به بیمارستان منتقل شد.
در تحقیقات مشخص شد که این دختر 19 ساله، فرزند صاحب کامیون مشکوک است و قبلا با داعش بیعت کرده است.
پلیس معتقد است این مظنون اصلی به همراه دو همدست 23 و 39 ساله اش، نقشۀ انفجار کامیون را در ایستگاه لیون پاریس طراحی کرده است.
گفتنی است شنبۀ گذشته، پیدا شدن یک کامیون بدون پلاک که پر از کپسول های گاز بود در نزدیکی کلیسای جامع نوتردام در مرکز پاریس، نگرانی هایی را دربارۀ یک اقدام تروریستی ایجاد کرد.
وزیرکشور فرانسه روز پنجشنبه در اظهارات تلویزیونی خود ضمن اعلام وابستگی این زنان به یک جریان افراط گرا، احتمال داد که آنان با استفاده از کپسول های گاز قصد اجرای عملیات تروریستی را داشتند.

202 

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک