پنتاگون: فرمانده جیش الفتح را ما نکشتیم!

جمعه 19 شهريور 1395
22:55
پنتاگون: فرمانده جیش الفتح را ما نکشتیم! یک منبع آگاه در وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) به خبرگزاری "تاس" گفت، آمریکا حملۀ هوایی را که در آن سرکردۀ "جبهۀ فتح الشام" (جبهه النصرۀ سابق) کشته شد، انجام نداده است.

به گزارش پایگاه خبری العالم، وی در پاسخ سوال خبرنگاران تاکید کرد که اطلاعی از جزئیات این عملیات که در روز پنجشنبه به کشته شدن ابو عمر سراقب و 15 عضو ارشد دیگر گروه های تروریستی منتهی شد، ندارد و نیروهای مسلح آمریکا آن را انجام نداده اند.
گفتنی است "ابومسلم الشامی"، فرمانده گروه تروریستی "گردان های فتح الشام"، که یکی از شاخه های اصلی "جیش الفتح" به شمار می آید نیز در همین حمله کشته شد.
سراقب که به "ابوهاجر الحمصی" معروف بود نقش اساسی در حملۀ گروه های مسلح علیه خطوط دفاعی ارتش سوریه در محورهای جنوب و جنوب غربی حلب داشت.

202
 

0% ...

آخرین اخبار

۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر