آتش زدن مسجد در کالیفرنیای آمریکا

دوشنبه 22 شهريور 1395
18:40
آتش زدن مسجد در کالیفرنیای آمریکا مقام های آمریکایی از آتش سوزی عمدی در مسجدی خبردادند که محل تردد عمر متین عامل تیراندازی به یک باشگاه شبانه همجنسگرایان در دو ماه قبل بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مقام های ایالت کالیفرنیا اعلام کردند که فردی ناشناس بامداد امروز(دوشنبه) عمدا مرکز اسلامی فورت پیرس را به آتش کشده است.

«نیویورک دیلی نیوز»، گزارش کرد که «برایان بیتی» معاون کلانترمنطقه «لوئیس کانتی» اعلام کرده است که نیروهای پلیس ساعت ۰۰:۳۰ بامداد گزارش آتش‌سوزی گسترده در «مرکز اسلامی فورت پیرس» را دریافت کرده و راهی محل شده‌اند.

تصاویر دوربین‌های مداربسته تائید کرده است که یک نفر عمدا مسجد را به آتش کشیده است.

«دیوید تامپسون» از مأموران آتش‌نشانی که ویدئو را دیده، می‌گوید «بلافاصله بعد از نزدیک شدن این فرد، آتش بلند شد و همه فرار کردند.»

به گفته آتش‌نشانی، آتش برای چهار ساعت ادامه داشته است. هنوز میزان خسارات وارده به این مسجد مشخص نیست.

قرار است ویدئوی دوربین‌های مداربسته برای شناسایی عامل آتش‌سوزی، به صورت عمومی منتشر شود.

در ماه‌های اخیر با بالا گرفتن موج اسلام‌هراسی در آمریکا، چندین مسجد و مرکز اسلامی در مناطق مختلف این کشور به آتش کشیده شده‌اند.

9

0% ...

آخرین اخبار

برد نامحدود،اهداف در تیر رس


مخبر: توحش آمریکا جهان را به سوی بازدارندگی اتمی برد


انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ آزمونی برای سنجش محبوبیت ترامپ و جمهوری‌خواهان


یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز


خانواده‌های آسیب‌ دیده از رخداد ۷ اکتبر خطاب به اردوگاه تغییر: فرصت را از دست ندهید


هدایتی بهترین فرنگی‌کار سال 2026 جهان شد


حضور ۸۰ دانشگاه ایرانی در رتبه بندی «یواس نیوز»


برگزاری اجلاس کومسک در استانبول


ماجرای عالیجناب نامرئی که در تور افتاد + فیلم