کاری که هندوها به خاطر یک گاو با دختران مسلمان کردند

سه شنبه 23 شهريور 1395
11:11
کاری که هندوها به خاطر یک گاو با دختران مسلمان کردند هندوهای افراطی دو دختر مسلمان را به اتهام دروغین خوردن گوشت گاو به شیوه ای وحشیانه مجازات کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، دو زن مسلمان در هند به اتهام خوردن گوشت گاو از سوی هندوها مورد تجاوز قرار گرفتند.
یک دختر مسلمان که در ایالت هاریانا در شمال هند زندگی می کند، اعلام کرد که وی و دختر عموی 14 ساله ش به اتهام خوردن گوشت گاو مورد تجاوز قرار گرفته است. او افزود که دو تن از اعضای خانواده اش نیز به همین اتهام کشته شدند.
این دختر 20 ساله گفت: «حدود دو هفته پیش، چهار نفر به من و دخترعمویم تجاوز کردند. اتهام ما خوردن گوشت گاو بود، در حالی که ما هیچ گوشت گاوی نخورده بودیم»

 

.
او افزود: «چند مرد هم به خانه عمویم در شهر مِوات حمله کردند و عمو و زن عمویم را آنقدر کتک زدند که باعث مرگ آنها شد». شهر موات منطقه ای مسلمان نشین است .
بسیاری از مردم هند گاو را حیوان مقدسی می دانند و دولت ذبح این حیوان را در چند ایالت از جمله هاریانا ممنوع کرده است .
افراد مظنون به دست داشتن در تجاوز و قتل بازداشت شده اند ولی پلیس ادعا می کند که تاکنون هیچ دلیل و مدرکی برای اثبات دست داشتن آنان در این جنایت ها پیدا نکرده است.
یکی از مسئولان ارشد شهر موات اخیراً گفته بود که پلیس ظرف و ظروف مردم این شهر را برای پی بردن به اینکه آیا مردم از گوشت گاو استفاده می کنند یا نَه ، بررسی می کند که این خبر به تیتر اول برخی از رسانه ها تبدیل شد.
 


214

 

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: سلاح اصلی ما صبر و جان‌فشانی است


پاسخ هیئت ایرانی به اظهارات زننده نماینده آلمان


شهید یحیی سنوار در میان آوار؛ روایتی جدید از طوفان‌الاقصی+فیلم


سفر نخست وزیر لبنان به جنوب این کشور با دستورکار آمریکایی +فیلم


امیر سرتیپ دادرس: نیروهای مسلح آماده‌تر از همیشه هستند


شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در ریاض


فرمانده نیروی دریایی ارتش: امنیت تنگه هرمز بر اراده مدافعان ایران استوار است


حمله مسلحانه به مینی‌بوس حامل کارکنان نزاجا در محدوده نیکشهر


بازگشت پروازهای بین‌المللی؛ پرواز «العراقیه» در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست


 روایتی از بهای سنگین خبرنگاران زن فلسطینی در بازگویی حقیقت غزه+فیلم