کفگیر مزدوران سعودی به ته دیگ خورد!

چهارشنبه 24 شهريور 1395
10:38
کفگیر مزدوران سعودی به ته دیگ خورد! افسران یمنی طرفدار عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری این کشور، درباره رویگردانی صدها نفر از عناصر آنها از ادامۀ نبرد به خاطر دریافت نکردن حقوق ماهیانه خود اظهار نگرانی کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه نیویورک تایمز به نقل از مرتضی الیوسفی فرمانده گردان یکم در تیپ 22 در شهر تعز در یمن ابراز نگرانی کرد که صدها نفر از عناصر مسلح به خاطر دریافت نکردن حقوق خود از مدتی پیش میادین نبرد را ترک کنند و این امر باعث کندی عملیات نظامی تحت فرماندهی سعودیها در یمن شود.
الیوسفی گفت که به فرماندهان رده بالای خود گفته است، این وضعیت می تواند تاثیر منفی بر وجهه این نیروها بگذارد.
وی این مطلب را در اشاره به نیروهای طرفدار عبدربه منصور هادی و مزدور عربستان در یمن بیان کرد.
الیوسفی تصریح کرد که تلاش کرده است تا خشم و نارضایتی عناصر مسلح تحت امر خود را کنترل کند، و وی اینکار را با اعطای مرخصی یک یا دو هفته ای به عناصر متاهل خود برای یافتن شغلی دیگر انجام داده است و آنها با این پیشنهاد موافقت کرده‌اند.
به نوشته نیویورک تایمز، الیوسفی اذعان کرد که ناتوان از تاثیرگذاری بر دولت عبدربه منصور هادی یا ائتلاف تحت فرماندهی عربستان برای دریافت طلب های عناصر مسلحی است که اکثر آنها جوانانی هستند که مدارس خود را ترک کرده و به جنگ پیوسته‌اند یا صیادان و کشاورزان و کارگران ساختمانی هستند که برای قُوت خانواده خود درگیر این جنگ شده‌اند.
الیوسفی به نقل از یک افسر دیگر در نیروهای طرفدار عبدربه منصور هادی گفت که مناطق تحت کنترل اماراتی ها در یمن شاهد تاخیر در پرداخت حقوق عناصر مسلح نیست بلکه میانگین حقوق آنها دو یا گاهی سه برابر میانگین حقوق مناطق تحت کنترل سعودیها در یمن است.
نیویورک تایمز نوشت: احمد عسیری سخنگوی ائتلاف تحت فرماندهی سعودی از اظهار نظر درباره شکایت های نیروهای طرفدار عبدربه منصور هادی خودداری کردو گفت که ائتلاف پول لازم را به دولت (دست نشانده) یمن داده است و عملیات توزیع پول ها به ائتلاف ربطی ندارد.
این درحالی است که نیویورک تایمز به نقل از یکی از افسران گفت: مشکل در توزیع پول ها نیست بلکه فراتر از آن، در پشتیبانی مالی است.
این روزنامه در پایان نوشت: ائتلاف وعده پرداخت 270 دلار برای هریک از عناصر مسلح در خطوط مقدم نبرد را داده بود که معادل درآمد ماهیانه یک استاد دانشگاه با مدرک کارشناسی ارشد در یمن است.
6

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند