آتش بس در حمص نقض شد

چهارشنبه 24 شهريور 1395
14:42
آتش بس در حمص نقض شد گروه‌های مسلح آتش بس را در دو روستای حمص نقض کردند.

خبرنگار شبکۀ العالم روز چهارشنبه گزارش داد، گروه‌های مسلح بامداد امروز به یکی از پایگاه‌های نظامی مستقر در روستای "تسنین" در شمال غربی حمص حمله کردند.
گروه های مسلح همچنین چند پایگاه نیروهای ارتش سوریه در روستای کفرنان در شمال غربی حمص را هدف قرار دادند.
خبرنگار شبکه العالم همچنین از مقابلۀ نیروهای ارتش سوریه با حملۀ عناصر داعش به اطراف شهر دیرالزور خبر داد، و تأکید کرد که نیروهای سوری شماری از عناصر این گروه تروریستی را از پا درآوردند.
به گفتۀ خبرنگار العالم، پس از درگیری‌های دیروز نیروهای ارتش سوریه با عناصر مسلح در قنیطره، اکثر جبهه‌های آن امروز شاهد آرامش نسبی است.
روسیه نیز امروز اعلام کرد که آتش بس اعلام شده در سوریه شکننده است، ولی می‌تواند برای رسیدن به راه حل مسالمت آمیز بحران سوریه امیدوارکننده باشد.

0% ...

آخرین اخبار

طوفان یمانی؛ وقتی هدف‌های انصارالله پهناورتر می‌شود


وزارت امور خارجه اتهامات آمریکا در مورد گرانی سوخت را پوششی برای فرار از مسئولیت دانست


پزشکیان عازم نیویورک شد


پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است


عراقچی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد + فیلم


سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم