داعش به برزیل رسید!

شنبه 27 شهريور 1395
11:39
داعش به برزیل رسید! مسؤولان برزیلی از دستگیری تعدادی از افراد به اتهام عضویت در یک گروه حامی داعش خبر دادند که قصد اجرای حملات در جریان بازیهای المپیک ریو را داشتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مسئولان برزیلی هشت نفر را پیش از آغاز بازیهای المپیک ریو به خاطر وابستگی به یک گروه حامی داعش دستگیر کردند. این افراد برای اجرای حملات در جریان این بازیها برنامه ریزی کرده بودند.
روسیا الیوم تأکید کرد که این هشت نفر براساس قانون مبارزه با تروریسم متهم شده‌اند.
این هشت نفر از طریق اینترنت در تماس بودند، و ژوئیه گذشته یعنی دو هفته قبل از آغاز بازیهای المپیک بازداشت شدند.
نیروهای پلیس برزیل با اتکا به اطلاعات دفتر تحقیقات فدرال "اف بی آی" این هشت نفر را زیر نظر گرفته بودند. ایمیل‌هایی بین آنها درخصوص خریداری سلاح خودکار و برنامه ریزی برای حمله احتمالی در جریان بازیهای المپیک رد و بدل شده بود.
نماینده دادستانی فدرال در بیانیه ای آورده است: پنج نفر به تحریک و ترغیب کودکان و نوجوانان برای ارتکاب جرایم و یک نفر به جذب نیرو برای گروهی تروریستی متهم شده است.
الکساندر دی موریاس وزیر دادگستری به خبرنگاران در ریو گفت: آنها یک سازمان تروریستی حرفه ای نیستند بلکه آماتور هستند اما می توانستند المپیک و مردم را به خطر بیاندازند.
در این بیانیه آمده است: شش عضو دیگر گروه یاد شده در مرحله بازجویی قرار دارند. این بیانیه از دادستانی خواسته است تا دوره بازداشت همه 14 نفر (عضو گروه) را تمدید کند.
وکلای متهمان حمایت آنها از داعش را رد کرده و خواهان آزادی موکلان خود شدند. پلیس برزیل گفت: فقط دو نفر از آنها یکدیگر را شخصا می شناختند زیرا در مصر زبان عربی آموخته بودند.
6

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت