خبر فوری:

امیدواری "اسرائیل" به پیروزی ترامپ

شنبه 27 شهريور 1395
15:23
امیدواری کانال هفت تلوزیون رژیم صهیونیستی، پیروزی دونالد ترامپ، در انتخابات ریاست جمهوری امریکا را فرصتی طلایی برای نابودی رؤیای حکومت فلسطین دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت وطن، این کانال تلوزیونی در گزارشی خاطرنشان کرد، موضوع شهرک سازی همواره در داخل و خارج از اراضی اشغالی جنجال به پا کرده است.
در این گزارش آمده است: برچیدن شهرکها در کرانه باختری و اخراج شهرک نشینان به داخل خط سبز، تقاضایی است که با استقبال گسترده ای در بسیاری از کشورها از جمله امریکا مواجه شده است، پس چه دلیلی دارد که فلسطینها به کمتر از آن قانع شوند.
در این گزارش تشریح شده است: وجود شهرک نشینان یهود در کشور فلسطین کابوسی برای تمام یهودیان است، چرا که اصلا امکان ندارد که حتی در یک کشور عرب، یهودیان بتوانند با صلح و آرامش در کنار غیر یهودیان زندگی کنند. در در این شبکه صهیونیستی خاطرنشان کرد، بیرون راندن نیم میلیون یهودی از شهرک های واقع در کرانه باختری، بین 12 تا 14 میلیون دلار هزینه دارد. و پس از گذشت یک دهه نه تنها راه حلی پیدا نشده است بلکه این بار این هزینه به حدود نیم تریلیون دلار برابر با حدود 500 میلیارد دلار خواهد رسید و حتی عربستان هم قادر به تأمین این هزینه نخواهد بود.
دراین گزارش تأکید شده است که تشکیل حکومت فلسطین، رؤیای بسیاری از فعالان در جهان عرب است. مخصوصا کسانی که نمی خواهند یهود هیچ گونه حاکمیتی بر خاک عرب داشته باشد.
در پایان این گزارش آمده است که کاهش هواداران هیلاری کلینتون در این هفته، نوید بخش آن است که ترامپ رئیس جمهور خواهد شد. و اگر چنین اتفاقی بیفتد "اسرائیل" می تواند تمام اراضی کنونی را که در تصرف دارد رسما از آن خود کند و طرح حکومت فلسطین را برای همیشه نابود کند.

208 

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز


نتانیاهو برای نجات آینده سیاسی خود، جبهه‌های لبنان، غزه و کرانه باختری را شعله‌ور می‌کند


تأکید امیر سرتیپ الهامی بر افزایش نوع و تاکتیک تجهیزات تولیدی با تکیه بر توان داخلی


دختران غزه با قلم‌مویی که امید و صلح را ترسیم می‌کند، به مقابله با جنگ می‌پردازند


سازوکار همکاری پیشکسوتان سازندگی دفاع مقدس در بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده بررسی شد