سرکردۀ النصره در شبکۀ قطری

يکشنبه 28 شهريور 1395
10:26
سرکردۀ النصره در شبکۀ قطری سرکردۀ گروه تروریستی "جبهه النصره" (شاخه القاعده در سوریه) که اخیرا نام آن به "جبهه فتح الشام" تغییر کرده است، در مصاحبه اختصاصی با شبکه الجزیره قطر خواستار ادغام و یکپارچگی همه گروه‌های مسلح شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ابو محمد الجولانی" در مصاحبه با این شبکه قطری، بر ضرورت تشکیل یک گروه یکپارچه و متحد و ادغام گروه‌های مسلح در سوریه تأکید کرد. 
سرکرده عناصر القاعده در سوریه، در مواضعی که بیشتر رنگ و بوی سعودی داشت، گفت که نبرد این گروه به هدف "مقابله با پروژه رافضی در عراق، و بخشهایی از یمن است که اگر متوقف نشود به شرق جزیره العرب انتقال خواهد یافت."!!
الجولانی همچنین خواستار تعیین نماینده‌ای سوری برای "گروه‌های قدرتمند" در محافل بین المللی شد.

0% ...

آخرین اخبار

هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی