العبادی: تا ترکیه هست، داعش هم هست

دوشنبه 29 شهريور 1395
09:06
العبادی: تا ترکیه هست، داعش هم هست نخست وزیر عراق تأکید حضور نیروهای ترکیه در اراضی عراق مانع نابود کردن داعش است.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، به نقل از پایگاه راشا تودی، حیدر العبادی، دیروز (یکشنبه) در نشستی رسانه ای، با اشاره به اینکه «اصرار ترکیه بر حضور نیروهایش در عراق توجیهی ندارد»، گفت: «اگر ترکیه واقعا به دنبال مبارزه با داعش است، باید درخواست عراق برای خارج کردن نیروهایش را بپذیرد».
العبادی افزود: «ما به دنبال روابط سازنده با ترکیه هستیم اما ترکیه بر حضور نیروهایش در عراق اصرار دارد ... این مسأله روابط دو کشور را تحت تأثیر منفی قرار می دهد».
او، همچنین، با بیان این که آزادسازی موصل ضربه ای سخت به تروریسم خواهد بود، گفت: «ما در حال پیشبرد نقشۀ آزادسازی هستیم ... اکنون تلاش می کنیم از احتمال آسیب دیدن نظامیان و مردم عادی در این عملیات بکاهیم».
 

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد