اعتراف انگلیس به دست داشتن در آبروریزیِ دیرالزور

دوشنبه 29 شهريور 1395
18:53
اعتراف انگلیس به دست داشتن در آبروریزیِ دیرالزور وزارت دفاع انگلیس روز دوشنبه اعتراف کرد که جنگنده های این کشور در کشتار نیروهای ارتش سوریه در دیرالزور با آمریکایی ها همکاری داشتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جنگنده های ائتلاف مبارزه با داعش به سرکردگی آمریکا، روز شنبه با حمله هوایی به پایگاه های ارتش سوریه در دیرالزور، دستکم 62 تن از نیروهای سوری را کشته و بیش از 100 نفر را زخمی کردند.

پس از آن که سایت های روسی و سوری، این حمله هوایی را اقدامی حمایتگرانه از داعش اعلام کردند، آمریکا از این حمله ابراز تاسف کرد.

بر اساس اعلام خبرگزاری فرانسه، وزارت دفاع استرالیا نیز که در این حملۀ هوایی دست داشت، برای پاک کردنِ لکۀ ننگِ این حمله از دامنِ ائتلاف، به خانواده های قربانیان این جنایت، تسلیت گفت.

عملیات هوایی روزِ شنبۀ جنگنده های ائتلاف مبارزه با داعش به دیرالزور، توسط 4 جنگنده صورت گرفت. این جنگنده ها با حمله به اطراف فرودگاهِ دیرالزور، به داعش کمک کردند تا تعدادی از پایگاه های ارتش سوریه را اشغال کنند.

ناظران بر این باورند که این حملۀ هوایی، بار دیگر ثابت کرد "ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش"، مأموریتی دقیقاً مغایر با نام خود دارد.

205-9

 

0% ...

آخرین اخبار

ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان