جانیان صهیونیست سگ را دار زدند+ ویدیو

دوشنبه 29 شهريور 1395
22:00
گروهی از شهرک نشینان صهیونیست عضو گروه موسوم به " جوانان تپه ها " سگی را دریکی از مناطق کوهستانی کرانه باختری اشغالی رود اردن به دار آویختند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، شبکه دهم تلویزیون اسرائیل درگزارشی اعلام کرد جوانان تپه ها گروهی صهیونیستی است که اعضای آن، پارسال منزل خانواده الدوابشه را در بیت لحم درکرانه باختری رود اردن به آتش کشیدند.

در این گزارش آمده است که دو نفر از اعضای گروه " جوانان تپه ها" زنجیری آهنی را به دور گردن سگی انداخته و پس از آن، سگ را به درختی دار می زنند.

این گزارش شبکه دهم تلویزیون اسرائیل یادآور تصاویری بوده که این شبکه از شادی و پایکوبی برخی از اعضای این گروه درداخل یکی از عبادتگاه های یهودیان پخش کرده بود که آن ها پس از ارتکاب جنایت آتش زدن منزل خانواده فلسطینی الدوابشه به شادمانی پرداختند.

درجنایت آتش زدن منزل خانواده الدوابشه در بیت لحم در سال گذشته، یک زن و مرد فلسطینی به همراه کودکشان درآتش سوختند.

215-9

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا