آغاز 3 عملیات همزمان در عراق علیه داعش

سه شنبه 30 شهريور 1395
09:17
آغاز 3 عملیات همزمان در عراق علیه داعش عملیات آزادسازی شمال استان صلاح الدین که در مجاورت استان نینوا است، آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از شبکه السومریه، حیدر العبادی نخست وزیر عراق تأکید کرد که عملیات آزادسازی شهر شرقاط در شمال استان صلاح الدین آغاز شد.
العبادی که هم اکنون در آمریکا به سر می برد، اظهار داشت: عملیات همزمانی نیز برای آزادسازی مناطق جزیره الرمادی و جزیره هیت آغاز شده است.
منطقه جزیره الرمادی در شمال شهر رمادی مرکز استان الانبار و منطقه جزیره هیت در شمال غرب شهر هیت این استان واقع است.
العبادی از شهر نیویورک در پیامی خطاب به مردم عراق گفت: عملیات آزادسازی شرقاط ، جزیره رمادی و جزیره هیت برای پاکسازی این مناطق از داعش همزمان آغاز شده است.
حیدر العبادی دیروز (دوشنبه) برای شرکت در هفتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد وارد نیویورک شد.

214

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است