ورود نیروهای عراقی به "قندهار داعش"

سه شنبه 30 شهريور 1395
12:53
ورود نیروهای عراقی به فرماندار شرقاط در عراق از آزادسازی منطقه‌ای در این شهر خبرداد که "قندهار داعش" نامیده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "علی الدودح" روز سه شنبه به شبکه السومریه گفت: نیروهای عراقی با پیشروی گسترده در عملیات آزادسازی شرقاط، چند روستا و مزارع دره التاج و العیثه در جنوب غربی این شهر را آزاد کردند.
وی خاطرنشان کرد که پیشروی در اکثر محورهای شرقاط ادامه دارد، و عناصر داعش درحال فرار از بیشتر روستاها به سوی شمال هستند.
الدودح با اشاره به برخورداری نیروهای عراقی از پشتیبانی هوایی در این عملیات، تأکید کرد که نیروهای مشترک وارد منطقه‌ای در روستای العیثه شدند، که "قندهار داعش" نامیده می‌شود، و قبلا یکی از مهمترین پایگاه‌های آموزشی داعش بود.
حیدر العبادی نخست وزیر عراق صبح امروز از آغاز عملیات آزادسازی شرقاط و دو جزیره در رمادی و هیت خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

رسانه عبری: ونس دوره پساترامپ را کلید زده است


مقام رسمی عراق: گذرگاه چذابه به زودی بازگشایی می‌شود


حمله پهپادی به میدان گازی «کورمور» اقلیم کردستان عراق


پیشنهاد رئیس‌جمهور روی میز همسایگان؛ چراغ سبز CIS به ابتکار عمل ایران


رهبر دموکرات‌های مجلس آمریکا خواستار برکناری وزیر جنگ شد


وزیر ارتباطات راهی قطر شد


دادخواهی قربانیان حملات تجاوزکارانه آمریکایی-اسرائیلی درتهران+ فیلم


آتش سوزی یک نفت‌کش متخلف در شرق تنگه هرمز


متکی: درصورت تجاوز، پایگاه های اروپایی آمریکا از حملات در امان نخواهند بود/ غافلگیری دشمنان با استفاده از سلاح جدید درجنگ آتی


عراقچی: اکنون نوبت کاخ سفید است که انتخاب کند/ پایان جنگ یا جهنمی از آتش