بلومبرگ: نفوذ عربستان در آمریکا از دست رفته است

چهارشنبه 31 شهريور 1395
23:08
بلومبرگ: نفوذ عربستان در آمریکا از دست رفته است سایت آمریکایی بلومبرگ نوشت: عربستان نفوذ خود را در آمریکا از دست داده و دیگر از نفوذ سالیان گذشته برخوردار نیست.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، بلومبرگ خاطرنشان کرد: مطلب یاد شده مضمون پیام ارائه شده از سوی رئیس کمیسیون روابط خارجی در مجلس سنای آمریکا به دولت عربستان بود.
این سایت آمریکایی در گزارش خود ضمن اعلام این مطلب افزود: نمایندگان کنگره امروز چهارشنبه به مصوبه ای رای مثبت دادند که بر اساس آن فروش تسلیحات به ارزش 1.15 میلیارد دلار به عربستان ممنوع اعلام شده است.
بلومبرگ پیش بینی کرد که کنگره آمریکا هفته آینده وتوی رییس جمهور علیه لایحه قانون شکایت مربوط به یازدهم سپتامبر را پشت سر بگذارد که در آن به شدت از عربستان انتقاد شده است.
به نوشته این سایت، نفوذ عربستانی ها بر افکار عمومی در کنگره و آمریکا به پایین ترین سطح خود رسیده است. ریاض با منابع مالی گسترده خود در گذشته همپیمان آمریکا در خاورمیانه به شمار می رفت اما هم اکنون عربستان به دلیل صدور تروریسم و گسترش جنگ در یمن و پرونده سیاه حقوق بشر از سوی دو حزب دمکرات و جمهوری خواه با انتقادهای روزافزون مواجه است. علاوه بر آن صادرات نفت عربستان به آمریکا در سال 2015 ظرف شش سال به پایین ترین سطح خود رسید.
بلومبرگ ادامه داد: باراک اوباما اخیرا به طور بی سابقه ای و علنی از سعودی ها انتقاد کرد و آنها را به طور علنی به شعله ور کردن ناآرامی ها و جنگ های وکالتی در خاورمیانه متهم کرد. افزایش تولید نفت خام در مدت اخیر در آمریکا باعث شده تا آمریکایی ها برای انتقاد از عربستان احساس آزادی بیشتری بکنند. 
209

0% ...

آخرین اخبار

ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است