همکاری بی بی سی و آل سعود برای حمایت از منافقین

پنج‌شنبه 1 مهر 1395
17:31
همکاری بی بی سی و آل سعود برای حمایت از منافقین العالم- درتازه ترین تلاش های رژیم سعودی برای تقویت تروریست ها در گوشه و کنار جهان، این رژیم با همکاری بی بی سی شبکه فارسی زبان راه اندازی می کند که یکی از اهداف آن حمایت از منافقین است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی عربستان سعودی اعلام کرد که شبکه حج فارسی بنا به دستور سران این کشور برای پوشش مناسک حج، آداب حجاج در مکه مکرمه، مشاعر مقدسه و مدینه منوره راه اندازی می شود.

روزنامه عکاظ سعودی به نقل از عادل الطریفی گزارش کرد که برنامه های این شبکه به طور 24 ساعته از 4 ماهواره برای فارسی زبانان سراسر جهان پخش می شود که جمعیت آنان حدود 130 میلیون نفر می باشد.

وی ادامه داد: این شبکه بر اساس توافق با "رزیتا لطفی" مدیر شبکه تلویزیونی بی بی سی در جریان سفر دو ماه قبلش به عربستان سعودی از 15 کارشناس این شبکه استفاده می کند.

الطریفی تصریح کرد: این وزارت در تلاش است شبکه ماهواره ای خود را که به 3 زبان از جمله فارسی برنامه پخش می کند به گونه ای متحول سازد که تا سال 2017 به 20 زبان برنامه پخش کند به همین دلیل استفاده خود از کارشناسان شبکه بی بی سی انگلیس، را افزایش خواهد داد همچنین برخی از شبکه های عربستان برنامه هایی برای حمایت از سازمان مجاهدین خلق (منافقین)، اقلیت های دینی و قومی در ایران پخش خواهند کرد.

206-211-9

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس


عراقچی به همتای ژاپنی: راه‌حل بحران تنگه، بازگشت واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد است


کارشناس لبنانی: مقاومت با سقوط مواضع نظامی از بین نمی رود/ از تغییر تاکتیک تا شناسایی نقاط ضعف دشمن


پاسخ قاطع رئیس‌جمهور به ادعای موهوم ترامپ؛ ایران پاسدار حقوق ملت بزرگ خواهد بود


طائب: تقلا و جنگ واشنگتن برای مدیریت تنگه هرمز، گواه اقتدار دریایی ایران است


بایکوت و واکنش تند افکار عمومی به حضور نظامی صهیونیست در تبلیغات آدیداس


جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس