داعش یک سرکرده خود را زنده در آتش سوزاند

شنبه 3 مهر 1395
23:15
داعش یک سرکرده خود را زنده در آتش سوزاند فرمانده داعش در شمال عراق به اتهام فرار از میدان جنگ، زنده زنده سوزانده شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سایت روسیا الیوم گزارش کرد: داعش فرمانده نظامی خود را به نام ابوحمزه اللیبی در شهر الشرقاط استان صلاح الدین در شمال عراق به اتهام فرار از میدان جنگ زنده زنده سوزاند.

ذنون السبعاوی یکی از افسران فرماندهی عملیات نینوا اعلام کرد: ابوحمزه اللیبی و 16 محافظش در انظار عمومی با سوزانده شدن در آتش اعدام شدند و اتهام آنها فرار از میدان جنگ و مقابله نکردن با نیروهای عراقی بود.

احمد الجبوری استاندار صلاح الدین اعلام کرد که نیروهای عراقی سراسر استان صلاح الدین را از عوامل داعش پاکسازی کرده و آخرین مخفیگاه آنها را که در منطقه الزویه در جنوب الشرقاط بود ، به کنترل خود درآورده اند.

214-211-9 

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم