فرار سرکردۀ داعش با لباس زنانه!

چهارشنبه 7 مهر 1395
14:44
فرار سرکردۀ داعش با لباس زنانه! فرمانده داعش در شهر شرقاط عراق هنگام فرار از این شهر به دام نیروهای امنیتی افتاد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ابوعمر العسافی فرمانده داعش در شرقاط در شمال عراق هنگام فرار لباس زنانه پوشیده بود.
العسافی خود را در میان آوارگانی که از منطقۀ تحت کنترل ارتش در شهر شرقاط در شمال استان صلاح الدین - شمال عراق - خارج می شدند، پنهان کرده بود ولی نیروهای امنیتی طبق اطلاعاتی که قبلاً به دست آورده بودند ، وی را شناسایی و دستگیر کردند. 
العسافی یک کارت حافظه به همراه داشت که این کارت حاوی اطلاعات مهمی درباره عوامل داعش خصوصاً اسامی واقعی و مستعار، محل اقامت و سمت های آنها است.
این کارت همچنین شامل دستورات سرکردگان داعش به عوامل تحت امر خود  برای سوزاندن و منفجر کردن منازل مردم عادی و انداختن این اقدام مجرمانه به عهده نیروهای ارتش عراق می شود.  
214
 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم