حقوق وزرا و نمایندگان عربستان پس از کاهش چقدر شد؟

چهارشنبه 7 مهر 1395
23:27
حقوق وزرا و نمایندگان عربستان پس از کاهش چقدر شد؟ روزنامه عاجل چاپ عربستان سعودی میزان حقوق و مزایای وزراء و اعضای مجلس شورای عربستان را قبل و بعد از دستور پادشاه برای کاهش آن، منتشر کرد.

به گزارش شبکه العالم، روزنامه عاجل عربستان، امروز چهارشنبه، به نقل از سازمان آمار عربستان، نوشت که تعداد وزراء و مسئولان همردیف آنها 143 نفر است که حقوق ماهانۀ هر یک از آنها قبلاً 51 هزار و 750 ریال سعودی ( 13 هزار و 700 دلار) بود ولی هم اکنون که 20 درصد کاهش یافته، به 41 هزار و 400 ریال (11 هزار دلار) کاهش یافته است.
تعداد اعضای مجلس شورا نیز 150 نفر است که هر کدام از آنها ماهانه 26 هزار و 450 ریال (7 هزار و 50 دلار) حقوق می گیرد و حقوق آنها پس از کاهش 15 درصدی به 22 هزار و 480 ریال (5 هزار و 990 دلار) رسیده است.
هر یک از اعضای مجلس شورا هنگام ورود به مجلس برای خرید خودرو، پرداخت حقوق راننده شخصی خود، تعمیرات و هزینه سوخت 300 هزار ریال (79 هزار و 900 دلار)دریافت می کند که این مبلغ هم اکنون به 255 هزار ریال (68 هزار دلار) کاهش یافته است. 
سلمان بن عبدالعزیز آل سعود، پادشاه عربستان، روز دوشنبه این هفته دستور داد که حقوق وزراء  20 درصد، حقوق اعضای مجلس شورا 15 درصد و کمک هزینۀ سالانۀ خرید مسکن و اثاثیه منزل هر یک از اعضای مجلس شورا 15 درصد کاهش یابد. 

کارشناسان این تصمیم را در راستای برنامۀ ریاضت اقتصادی عربستان ارزیابی می کنند. کاهش قیمت نفت در کنار هزینۀ گزاف جنگ افروزی های عربستان، به ویژه در یمن، بار مالی سنگینی بر خزانۀ این کشور تحمیل کرده است.

214

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران