رسوایی شاهزاده سعودی در پاریس

پنج‌شنبه 8 مهر 1395
17:12
رسوایی شاهزاده سعودی در پاریس رسانه های فرانسوی نوشتند که یک شاهزاده سعودی و محافظش اقدام به ضرب و جرح یک کارگر فرانسوی در پاریس نمودند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، دختر خالد بن عبدالعزیز پادشاه سابق عربستان سعودی و محافظش این اقدام را در خانه این شاهزاده انجام دادند. 
روزنامه های دیلی میلا و لو پوان تاکید کردند، مسئول کارگاهی که قصد بازسازی خانه آن شاهزاده را داشت، قبل از آغاز کار از وسایل خانه عکس گرفت تا پس از اتمام کار هر وسیله را سر جایش بازگرداند.
اما شاهزاده سعودی گویی از این اقدام خوشش نیامد و به محافظ خود گفت، "باید این سگ را بکشی، او لیاقت زندگی ندارند".
محافظ این شاهزاده با مشت و لگد به جان آن کارگر افتاد و به او دستور داد خم شده و پای شاهزاده را ببوسد.
وقتی کارگر این اقدام را نپذیرفت، محافظ به روی وی سلاح کشید و پس از تهدید او را بیرون انداخت.
شاهزاده و محافظش وسایل این کارگر و حتی دستمزدش را به وی ندادند.
206
 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»