ترکیه شبکۀ تلویزیونی کودک را به اتهام تروریسم بست!

جمعه 9 مهر 1395
18:38
ترکیه شبکۀ تلویزیونی کودک را به اتهام تروریسم بست! تعطیلی 20 شبکۀ تلویزیونی و رادیویی مخالف به دست مقامات ترکیه انتقادات را علیه نقض آزادی بیان و رسانه‌ها در این کشور تشدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، مقامات ترکیه 20 شبکۀ رادیویی  وتلویزیونی را، که یکی از آن ها برنامه های کودک پخش می کرد، با اتهام تبلیغ تروریسم، بستند. این اقدام نگرانی های نهادهای حقوقی و رسانه ای را دربارۀ سرکوب رسانه ها در ترکیه تشدید کرده است.
حمزه اقطن، یکی از مدیران شبکۀ آی. ام . سی که در زمرۀ شبکه های تعطیل شده است، تأکید کرد که این شبکه ها ارتباطی با کودتا ندارد و بستن آن ها تلاشی از سوی دولت برای سرکوب آخرین رسانه های مستقلی است که مسألۀ کردها و اقدامات سرکوبگرانۀ دولت علیه آن ها را پوشش می دهند.
از سوی دیگر، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه، وضعیت فوق العاده را در این کشور سه ماه دیگر تمدید کرد. هدف از این کار از میان بردن تهدیدی اعلام  شده است که از سوی حامیان فتح الله گولن و عناصر مسلح کرد متوجه این کشور است.

220-9
 

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران


حمله ارتش به محل استقرار بالگردها و نیروهای آمریکایی در امارات


سپاه: پهپاد MQ9 آمریکایی بر فراز تنگه هرمز هدف قرار گرفت


پزشکیان: ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد


پاسخ قالیباف به ادعاهای مسئول برنامهٔ تحریم ایران در کابینهٔ ترامپ


پزشکیان برای شرکت در اجلاس سران سازمان شانگهای عازم قرقیزستان شد


سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصه اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت