جاستا؛ پاداش ایران تروریست، مجازات عربستان بی‌گناه!

جمعه 9 مهر 1395
21:28
جاستا؛ پاداش ایران تروریست، مجازات عربستان بی‌گناه! عبد الرحمن الراشد، نویسندۀ مشهور سعودی و رئیس پیشین شبکۀ العربیۀ عربستان، با انتشار مقاله ای در روزنامۀ الشرق الاوسط، قانون «عدالت علیه حامیان تروریسم» (جاستا) را پاداشی برای ایران «تروریست» (!) و مجازاتی برای عربستان «قربانی تروریسم» (!) توصیف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، الراشد در مقاله ای با عنوان « پاداش ایران، مجازات عربستان»، در تفسیری مضحک، مدعی شد: «قانون عدالت علیه حامیان تروریسم (جاستا) که روز چهارشنبه از سوی کنگرۀ آمریکا رسمیت یافت و راه را برای مجازات عربستان به دلیل حمایت از حملات یازده سپتامبر2001 باز کرد، «پاداشی برای ایران است، کشوری که بزرگ ترین حامی تروریسم در جهان است. همچنان که این قانون، عربستان سعودی را که از اصلی ترین کشورهای فعال در زمینۀ مبارزه با تروریسم است، مجازات می کند».
راشد در ادامۀ مقالۀ خود مدعی شده است تصویب این قانون، احتمالا، نتیجۀ تلاش های ایران بوده است! او می گوید: «ایران مدتی است تلاش می کند روابط ریاض با واشنگتن را تخریب کند. متأسفانه این قانون برآورده کردن آرزوی القاعده، تروریسم و ایران بود. جاستا عربستانِ قربانی تروریسم را مجازات می کند و ایران را رها می کند، کشوری که از 30 سال پیش تروریسم را با حزب الله در منطقه ایجاد کرد»!
به نظر می رسد عبد الرحمن الراشد به هیچ وجه علاقه ای نداشته است که به یاد آورد عربستان با صدور وهابیت و وهابیان در طول چهار دهۀ گذشته، ضمن تخلیۀ تفاله های جامعۀ خود در دیگر کشورها، بذر افراط گرایی را در جای جای جهان کاشته است. او اشاره نمی کند که عربستان، با حمایت آمریکا، القاعده را در افغانستان ایجاد کرد تا از آن علیه شوروی استفاده کند، القاعده ای که اکنون داعش از دل ان برآمده است تا تروریسم را به سطحی بالاتر ارتقا دهد! همچنان که گویی از یاد برده است 15 تن از 19 مجری حملات یازده سپتامبر تبعۀ عربستان بودند و گزارش های دستگاه های امنیتی آمریکا اثبات می کند برخی وزارتخانه ها و مسئولان دولتی عربستان عاملان این حملات را مورد حمایت مالی قرار داده اند. او ظاهرا به این نکته نیز توجه نداشته است که اوباما، معاونش جو بایدن و بسیاری از مقامات اروپایی به روشنی تصریح کرده اند که عربستان ریشۀ تروریسمی است که امروز خاورمیانه، اروپا و آمریکا را هدف قرار می دهد. چنان که مسئولان فرانسوی، اندکی پس از حملات خونبار در پاریس، احداث مساجد از سوی عربستان در فرانسه را ممنوع کردند؛ چرا که ریشۀ تروریسم را در مساجد وهابیت یافته بودند. عجیب تر انکه راشد سه دهه مبارزۀ حزب الله با اشغال گری «اسرائیل» را نیز تروریسم خوانده است!

220-9

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه