دشمنی آل خلیفه با عاشورای حسینی+تصاویر

سه شنبه 13 مهر 1395
21:55
دشمنی آل خلیفه با عاشورای حسینی+تصاویر نیروهای امنیتی آل خلیفه پلاکاردهای مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) را در اماکن مختلف کندند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، کاربران وسایل اجتماعی در توییتر نوشتند که این اقدام در آستانه عاشورای حسینی و ماه محرم انجام شد که مردم بحرین هر سال عزاداری آن را برگزار می کنند.

پایگاه اینترنتی مرآه البحرین نوشت که این کاربران تصاویری منتشر کردند که نیروهای وزارت کشور در منطقه اسکان عالی پلاکاردها و پرچم های حسینی را بر چیدند.

رژیم حاکم بر بحرین علاوه برجلوگیری از برگزاری مراسم مذهبی در آن کشور، تاکنون تعدادی مسجد متعلق به شیعیان را تخریب کرده است.

کمیته حقیقت یاب بحرین به ریاست شریف بسیونی که توسط پادشاه بحرین منصوب شده بود پیشتر از انهدام 38 باب مسجد و دیگر موارد نقض حقوق مردم بحرین خبرداده است.

افزون بر 31 حکومت و سازمان جهانی از رژیم آل خلیفه خواسته اند که ضمن احترام به خواسته های به حق مردم ، از نقض حقوق بشر در این کشور خودداری کند.  

 

 

 

 206-9

 

0% ...

آخرین اخبار

نایب‌رئیس پارلمان عراق: ممنوعیت پروازهای ایران خسارت‌بار است


شکست سناریوی دوگانه‌های کاذب؛ طائب: مردم در تله دشمن گرفتار نمی‌شوند


شهید سید حسن نصرالله؛ جوهره انسانیت و رادمردی


زنجیره مخالفت‌ها با تعلیق پروازهای ایران؛ تجمعات اعتراضی از نجف تا صحن پارلمان عراق


گستاخی وزیر رژیم صهیونیستی در باره مطالبه الحاق جنوب لبنان


رهبران و سیاستمداران عراقی: باید تحت پرچم مقاومت متحد بمانیم و راه شهید سید حسن نصرالله را ادامه دهیم


جاسوس افزار زیر آبی آمریکا چه در چنته دارد؟+ فیلم


رژیم صهیونیستی مسیرهای مواصلاتی کرانه باختری را مسدود کرد


عراقچی: ایران آماده بازگشایی تنگه هرمز در صورت اقدام های مشخص از سوی آمریکاست


شیخ نعیم قاسم بر حمایت از فلسطین و آزادی لبنان از اشغالگری تاکید کرد