بازار داعش، برای فروش اعضای بدن کجاست؟

چهارشنبه 14 مهر 1395
10:22
بازار داعش، برای فروش اعضای بدن کجاست؟ گروه تروریستی داعش، برای فروش اعضای بدن سرقت شده، بازاری را برای خود ایجاد کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، پزشکان گروه تروریستی داعش اعضای بدن انسانها را در موصل به سرقت می برند.
این گروه تروریستی، اعضای بدن سرقت شده را از طریق تلعفر به استان رقه سوریه و پس از آن به ترکیه قاچاق می کند.
اسپوتنیک به نقل از منبعی تأکید کرد که داعش همه اعضای بدن را به فروش می رساند. و هر کلیه را 5 میلیون دینار عراقی (تقریبا معادل 4 هزار دلار آمریکا) می‌فروشد.
پیش از این نیز یک منبع محلی در موصل در 12 سپتامر 2015 به اسپوتنیک اعلام کرده بود که داعش نخستین مرکز فروش اعضای بدن را در این شهر افتتاح کرده است. و این اعضای بدن از شهروندان بازداشت شده خارج می‌شود.
به گفتۀ این منبع، داعش بیشتر عملیات قاچاق اعضای بدن را با کمک باندهای مافیایی در ترکیه انجام می‌دهد.
اسپوتنیک در سپتامبر گذشته اعلام کرد که داعش 11 کودک را از شهرستان القائم در غرب الانبار ربود، و پس از مدتی خانواده های‌شان اجساد این کودکان را درحالی یافتند که اعضای بدنشان به سرقت رفته بود.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی