شکست حمله تروریستی به عزاداران حسینی در بعقوبه

جمعه 16 مهر 1395
12:23
شکست حمله تروریستی به عزاداران حسینی در بعقوبه نیروهای امنیتی عراق با دستگیری یک تروریست، برنامه حمله به حسینیه ها و دسته های عزاداری سرور و سالار شهیدان کربلا حضرت امام حسین (ع) را در شمال شرق بعقوبه ناکام گذاشتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سومریه نیوز، یک منبع در پلیس استان دیالی گفت: یگان های امنیتی نیروی مبارزه با تروریست در منطقه قره تپه، واقع در 112 کیلومتری شمال شرق بعقوبه، روز پنجشنبه در عملیات ضربتی موفق شدند، یک تروریست سرشناس، وابسته به تشکیلات تروریستی داعش را دستگیرکنند. این تروریست طی بازجویی های اولیه به طرح جنایت کارانه خود برای هدف قراردادن دسته های مذهبی اعتراف کرد. تروریست داعشی 9 بسته بمب آماده انفجاربه همراه داشت که نیروهای امنیتی آنها را خنثی کردند.

به گفته این منبع، این تروریست، طی سالهای 2014 تا 2015 در خشونت های بیشماری دست داشته و بازداشت وی تاثیر زیادی در ناکام گذاشتن حمله تروریستی به دسته های عزاداری حسینی دارد.

وی تصریح کرد: توسعه توانمندی های نیروی مبارزه با جنایت در قره تپه و سرعت عمل آنها در کشف تجهیزات انفجاری در کمترین زمان، از ریخته شدن خون بی گناهان توسط عناصر داعش جلوگیری کرد.

نیروهای امنیتی در استان دیالی، چند روز پیش طرح امنیتی گسترده ای را برای محافظت از کاروان های مذهبی در همه مناطق این استان آغاز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد