گزارش العالم از ادامه پاکسازی استان صلاح‌الدین +ویدیو

جمعه 16 مهر 1395
22:45
نیروهای مشترک عراقی هم چنان به پاکسازی روستاها و شهرهای شمال استان صلاح الدین ادامه می دهند.

حیدر قاسم، خبرنگار شبکه العالم، که همراه نیروهای عراقی به روستاها و مناطق شمال استان صلاح الدین عزیمت کرده بود با نشان دادن تصاویری از بقایای پناهگاه های داعش در این مناطق از بازداشت ده ها تن از عناصر گروه تروریستی داعش که میان غیرنظامیان منطقه پنهان شده بودند، خبر دادند.

منابع نظامی نیز اعلام کردند ده ها تروریست در الشرقاط، پس از تراشیدن ریش ها و تغییر دادن لباس هایشان، همچنان در میان غیر نظامیان مخفی شده اند. این در حالی است که نیروهای عراقی توانستند برخی از آنان را که در صدد فرار از این شهر بودند، بازداشت کنند.
یکی از جوانان منطقه وضعیت حکومت داعش را اینگونه برای شبکۀ العالم توضیح می دهد: «در مسجد نماز می خواندیم و برای ما سخنرانی می گذاشتند. کسانی را که در مسجد حاضر نمی شدند، می کشتند. سخنران برای ما از رافضی ها و مرتدها سخن می گفت و اینکه ما برادران مسلمان شماییم».

نیروهای عراقی بر اساس اطلاعات و همکاری ساکنان مناطق مختلف الشرقاط برای پاکسازی مناطق باقیمانده، ده ها عنصر مسلح وابسته به داعش را بازداشت کرد.

217

0% ...

آخرین اخبار

نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز