پروژه ساخت شهرک جدید در قدس

يکشنبه 18 مهر 1395
13:11
پروژه ساخت شهرک جدید در قدس هفته نامه "کول هایر" چاپ رژیم صهیونیستی، از طرح جدید این رژیم برای تأسیس 142 واحد مسکونی در قدس اشغال شده، پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، هفته نامه "کول هایر" فاش کرد شرکت "تسروانی شمعون" با صدور بیانیه ای بر فروش تمام واحدهای موجود در یک ساختمان به پروژه شهرک سازی جبل ابوغنیم در قدس تأکید کرده است.
به نوشته این نشریه عبری، پروژه شهرک سازی جدید در مساحتی بالغ بر 4.5 هکتار اجرا می شود. این پروژه مشتمل بر 142 واحد مسکونی در سه ساختمان است. پیش بینی می شود ساختمان اول در مه 2018 و ساختمان دوم در دسامبر 2018 و ساختمان سوم در ژوئن 2019 به بهره برداری برسند.
از سوی دیگر "مایر تورجمان"، رئیس مجموعه موسوم به "کمیته محلی ساخت و ساز" در شهرداری رژیم صهیونیستی اذعان کرد که این رژیم عملیات شهرک سازی در قدس مخصوصا مناطقی را که امکان ساخت ساختمان های مرتفع داشته باشند همچنان ادامه خواهد داد. کما اینکه طرح احداث ساختمان های 30 طبقه ای در مسیر قطار شهری قدس، تصویب خواهد شد.
"تورجمان" در گفتگو با هفته نامه "کول هایر" همچنین از طرح احداث منطقه تجاری بزرگ در "اسرائیل" پرده برداشت. این پروژه شامل دفاتر دولتی و دیوان عالی و ساختمان های دولتی و غیره خواهد بود.

208 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند


وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان