راز موشک های کبرا در درعا

سه شنبه 20 مهر 1395
18:01
راز موشک های کبرا در درعا استفاده معارضین مسلح سوری در حومه درعا از موشک های ضد هوایی کبرا برای مقابله با جنگنده ها باعث بروز این نگرانی شده که برخی از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس تروریست ها را به این سلاح پیشرفته مجهز کرده اند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، این اقدام همزمان با رسیدن موشک های ضد زره تاو آمریکایی به معارضین انجام شده است.   
پایگاه اینترنتی المرصد به نقل از منابع مختلف گزارش کرد که عناصر گروه های معارض سوری از این موشک روز 10 اکتبر برای مقابله با هواپیماهای جنگی در شهر داعل واقع در شمال درعا استفاده کردند.
المرصد خاطر نشان کرد که صدها فروند موشک کبرا از اروپای شرقی  با هزینه عربی و همچنین هزاران موشک گراد و موشک های تاو آمریکایی به گروه های معارض رسیده است.
یک فرمانده ارتش آزاد گفت که معارضین از سال 2013 اقدام به استفاده از موشک های کبرا نمودند اما برد آن بیشتر از 2500 متر نیست که باعث شده استفاده از آن ضد هواپیماهای جنگی دشوار باشد. 
موشک دوش پرتاب کبرا برای هدف قراردادن اهداف در ارتفاع پایین بوده، برد آن 3700 متر، ارتفاع پرواز آن 1500 متر و سرعت آن 430 متر در ثانیه می باشد.

206-9 

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود