شاید بارها در منزل تلاش کرده اید تا با کمک ابزار مختلف، تخم مرغ آب پز یا نیمرو را به شکل و اندازه دلخواه درآورید بدون اینکه دراین کار به نتیجه چندان مناسبی دست یابید.
به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، با وجود آنکه رستورانها بسیاری از اسرار خود را در باره نحوه پخت غذا و مواد آن فاش نمی کنند؛ اما راز تخم مرغ های استوانه ای شکل در دانمارک فاش شده است.
برای یافتن رد محل تولید تخم مرغ استوانه ای نباید به دنبال مرغی بگردید که آن را تولید کرده باشد، زیرا یافتن آن ممکن نیست؛ اما کارخانه دانمارکی با ابزارهای نه چندان پیچیده به این کار اقدام می کند.
این کارخانه تاکنون 220 هزارتخم مرغ استوانه ای تولید و نیمی از آن را در دانمارک و نیم دیگر را در سایر کشورهای اروپایی فروخته است.
برای تولید این محصول ابتدا زرده از سفیده جدا شده، سپس سفیده در قالبی تو خالی ریخته و با حرارت کنترل شده و آب پز به شکل قالب در آورده می شود، زمانی که سفیده سفت و به هم چسبیده شد، زرده تخم مرغ به میان قالب آن تزریق و زرده و سفیده با هم قالبگیری می شود.
تخم مرغ های استوانه ای تولید شده برای برش به اندازه های دلخواه آماده شده و در بسته بندی، تعداد و شکل های همسان به دست مصرف کنندگان می رسد. این کارخانه هر ساعت 500 تخم مرغ به این شکل تولید می کند که در رستورانها و شرکتهای هوایی اسکاندیناوی توزیع می شود.
217-9