تخریب مساجد شیعیان و ساخت کلیسا در بحرین

شنبه 24 مهر 1395
22:41
تخریب مساجد شیعیان و ساخت کلیسا در بحرین آژانس اطلاع رسانی هیات‌های نمایندگی پاپ به نقل از کشیش کلیسای ارتودکس در بحرین خاطرنشان کرد که دولت بحرین با احداث یک کلیسای دیگر در منامه، برای قبطی های ارتدوکس مسیحی موافقت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از پایگاه" مرآه البحرين"، "رویس جرج" کشیش کلیسای ارتدوکس دربحرین گفت که این کلیسا محلی برای انجام مراسم و فعالیت های دینی حدود 1500 خانواده قبطی مقیم بحرین و مناطق نزدیک به آن خواهد بود.

کلیسای قبطی ها در بحرین پیشتر اعلام کرده بود که کلیسای جدید سه طبقه خواهد بود و ظرفیت حدود 3 هزار نفر را خواهد داشت.

بحرین همواره تلاش کرده است که درپوشش کشوری ظاهر شود که به پیروان مذاهب و ادیان مختلف اجازه و آزادی عمل به فرایض دینی خود را می دهد، اما مسئولان این کشور همواره حملات سختی را علیه اکثریت شیعه در کشور اجرا کرده و درنتیجه این حملات، 38 مسجد مسلمانان را تخریب و محدودیت های زیادی را برای مسلمانان در ادای فرایض دینی شان اعمال کرده است.

این رویکرد مقامات آل خلیفه همواره با محکومیت گسترده از سوی سازمانهای حقوق بشر، سازمان ملل و حتی واشنگتن مواجه شده است.

215 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

انتشار تصاویر حمله نیروهای یمنی به مواضع عربستان/ منبع نظامی یمنی: «رجوم» سامانه پهپادی ساخت داخل است+ ویدئو


ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند