تخریب مساجد شیعیان و ساخت کلیسا در بحرین

شنبه 24 مهر 1395
22:41
تخریب مساجد شیعیان و ساخت کلیسا در بحرین آژانس اطلاع رسانی هیات‌های نمایندگی پاپ به نقل از کشیش کلیسای ارتودکس در بحرین خاطرنشان کرد که دولت بحرین با احداث یک کلیسای دیگر در منامه، برای قبطی های ارتدوکس مسیحی موافقت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از پایگاه" مرآه البحرين"، "رویس جرج" کشیش کلیسای ارتدوکس دربحرین گفت که این کلیسا محلی برای انجام مراسم و فعالیت های دینی حدود 1500 خانواده قبطی مقیم بحرین و مناطق نزدیک به آن خواهد بود.

کلیسای قبطی ها در بحرین پیشتر اعلام کرده بود که کلیسای جدید سه طبقه خواهد بود و ظرفیت حدود 3 هزار نفر را خواهد داشت.

بحرین همواره تلاش کرده است که درپوشش کشوری ظاهر شود که به پیروان مذاهب و ادیان مختلف اجازه و آزادی عمل به فرایض دینی خود را می دهد، اما مسئولان این کشور همواره حملات سختی را علیه اکثریت شیعه در کشور اجرا کرده و درنتیجه این حملات، 38 مسجد مسلمانان را تخریب و محدودیت های زیادی را برای مسلمانان در ادای فرایض دینی شان اعمال کرده است.

این رویکرد مقامات آل خلیفه همواره با محکومیت گسترده از سوی سازمانهای حقوق بشر، سازمان ملل و حتی واشنگتن مواجه شده است.

215 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است