2.5 میلیارد دلار؛ خسارت عربستان به بخش حمل و نقل یمن

يکشنبه 25 مهر 1395
14:04
2.5 میلیارد دلار؛ خسارت عربستان به بخش حمل و نقل یمن وزارت حمل و نقل یمن از خسارت های هنگفت بخش حمل و نقل این کشور در نتیجۀ حملات عربستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حملات تجاوز عربستان - آمریکا علیه یمن دو میلیارد و 429 میلیون دلاربه بخش حمل و نقل این کشور آسیب زده است.

خبرگزاری رسمی یمن (سبأ)، به نقل از "عبدالله العنسی" معاون وزیر حمل و نقل یمن، نوشت: «این حملات به انهدام کلی و جزئی بخشی از تاسیسات بخش حمل و نقل یمن منجر شد که شامل بنادر، شرکت های پرواز، و حمل و نقل زمینی است».

حملات عربستان سعودی به بخش های وابسته به اداره کل هواپیمایی و هواشناسی، خسارت های زیادی به بخش حمل و نقل هوایی این کشور وارد کرده و به انهدام شش فرودگاه صنعاء، عدن، الحدیده، تعز، صعده و عتق منجر شده است. این آسیب ها حدود یک میلیارد و 518 میلیون و 152 هزار دلار خسارت دربر داشته است.
العنسی افزود: «این خسارت ها به زیر ساخت و فرودگاه های یمن وارد شده است. میزان خسارت های فرودگاه بین المللی صنعاء 70 درصد، فرودگاه های بین المللی عدن و صعده  100 درصد ، فرودگاه های تعز و الحدیده و عتق نیز 80 درصد است».

217
 

0% ...

آخرین اخبار

پست اسماعیل بقایی در رابطه با قاب عکس حاج قاسم در سالن سازمان ملل


ایران در نیویورک: جنگ بدون پاسخ نمی‌ماند و مذاکره بدون تعهد و پایبندی آمریکا ممکن نیست


نماهنگ ایران ما ایران امام رضاست..


تحولات یمن، عربستان و آینده معادلات منطقه در برنامه اختصاصی شبکه العالم


دیدار وزرای امور خارجه ایران و مصر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل


انصارالله: شرایط برای عربستان دردناک‌تر خواهد شد/ باب المندب بخشی از حاکمیت ملی یمن است


غریب‌آبادی: جهان فریب روایت‌سازی نتانیاهو را نمی‌خورد/ خروج ۷۷ هیات از سالن، گویا بود


هلاکت دو نظامی دیگر صهیونیست در غزه


یورش نظامیان صهیونیست به شمال کرانه باختری


تحلیلگر صهیونیست: نتانیاهو جرات ندارد حتی یک شب در نیویورک بماند