خبر فوری:

مرجع دینی عراقی: روسیه قابل اعتماد تر ازآمریکاست

يکشنبه 25 مهر 1395
18:26
مرجع دینی عراقی: روسیه قابل اعتماد تر ازآمریکاست یک مرجع دینی عراقی به دولت بغداد توصیه کرد که حریم هوایی کشور را برای نبرد با داعش دراختیار جنگنده های روسی قرار دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شيخ " قاسم الطائی" روز یکشنبه دربیانیه ای افزود: دولت روسیه برخلاف آمریکا و هم پیمانان مظنونش با تجربه نظامی خود در سوریه، ثابت کرد که به خوبی می تواند با گروه های تروریستی برخورد کند.
الطائی همچنین افزود: عراق درصورت توجه به روسیه و استفاده از تجربه این کشور، می تواند از بسیاری از توطئه ها درسطوح مختلف درامان بماند.
وی همچنین تاکید کرد عراق درتعامل نظامی خود باید واردات اسلحه را صرفاً به روسیه محدود کند و تنها از این کشور سلاح وارد کند؛ زیرا در گذشته، تجربه موفق درزمینه واردات سلاح از روسیه داشته است.
طرح آتش بس در سوریه با میانجی گری آمریکا و روسیه اخیراً با شکست روبرو شد و جنگنده های روسی مناطق تحت کنترل معارضان سوری درشهر حلب را هدف حمله قرار دادند.
عراق درفهرست کشورهای وارد کننده سلاح و تجهیزات نظامی از روسیه بعد از هند، در رتبه دوم قرار گرفته است.
" آناتولی ایسایکین" رئیس شرکت صادرات سلاح روسیه 13 آوریل گفته بود که عراق قراردادهایی برای خرید سامانه های دفاع هوایی و چند فروند جنگنده امضا کرده است که بدون هیچ مشکلی به این کشور تحویل داده خواهد شد.

215-9

0% ...

آخرین اخبار

قرارداد قرن در صنعت نفت ونزوئلا؛ قبضه ۲۰ درصد ذخایر استراتژیک توسط آمریکا


مقابله نیروهای یمنی با مزدوران سعودی در استان الجوف


پاسخ موشکی یمن به پالایشگاه جیزان؛ سقوط ارزش سهام آرامکو


بحران اسکان در بازی‌های آسیایی ناگویا؛ پایان پر تنش جلسه هماهنگی کاروان‌های اعزامی


اعتراف رئیس اسبق شاباک به شکست راهبردی تل‌آویو در جبهه‌های جنگ


تأکید وزیر اقتصاد بر پیگیری جدی رئیس‌جمهور برای اجرای طرح‌های مشترک تهران و مسکو


سفیر ایران در آلمان: اقدام ضدایرانی غرب در شورای حکام، بی‌قانونی در پی بی‌قانونی است


تداوم صبح های خونین غزه؛ حملات توپخانه‌ای و تانکی رژیم صهیونیستی به غزه


هشدار سرپرست وزارت دفاع به ناوهای آمریکایی: نتایج توانمندی ما را خواهید دید


هشدار بارندگی سیل آسا در سواحل شمالی و جنوب کشور/کاهش دما در شمال‌غرب