پایگاه «البغدادی» در بعقوبه نابود شد

دوشنبه 26 مهر 1395
19:17
پایگاه «البغدادی» در بعقوبه نابود شد نیروهای مردمی عراق در استان دیاله از ضبط و انهدام پایگاه «البغدادی» در عملیات پیش دستانه در شمال شرق بعقوبه خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، «زیاد التمیمی»، امیر لشکر 24 نیروهای مردمی عراق، در گفت و گو با پایگاه السومریۀ عراق گفت: «یگان های نیروهای مردمی و تیپ پنجم، امروز به مناطق شرقی بلندی های حمرین (65 کیلومتری شمال شرق بعقوبه) نفوذ کردند و موفق شدند محتویات یک پایگاه آموزشی مخفی داعش را ضبط کنند».
وی خاطرنشان کرد که این پایگاه با همت واحد مهندسی نیروهای مردمی و با هماهنگی ارتش، به طور کامل تخریب شد.
التمیمی افزود: «این پایگاه که از سه جهت با میدان مین محافظت می شد و داعشی ها آن را پایگاه «البغدادی» می نامیدند، برای جذب نیرو و آموزش عناصر انتحاری قبل از اعزام آنها به شهرهای امن دیاله ایجاد شده بود».
وی تأکید کرد این پایگاه محتوی مهمات و مواد منفجره و مقادیر قابل توجهی مواد غذایی بود.
نیروهای امنیتی عراق با پشتیبانی نیروهای بسیج مردمی، طی ماه های گذشته چندین پایگاه داعش را در بلندی های حمرین تخریب کردند.

202
 

0% ...

آخرین اخبار

روز خونین دیگر در یمن؛ حملات عربستان چهار استان را هدف قرار داد + فیلم


انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا