ایران، عراق و سوریه در مناظرۀ آمریکایی

پنج‌شنبه 29 مهر 1395
06:48
ایران، عراق و سوریه در مناظرۀ آمریکایی بخش قابل‌توجهی از آخرین مناظره دو رقیب آمریکایی، به گروه تروریستی داعش، عراق، سوریه و ایران اختصاص یافت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کلینتون درباره بحران‌های خاورمیانه گفت: در صورت پیروزی در انتخابات از ایجاد منطقه پرواز ممنوع در سوریه حمایت می‌کنم تا به دمشق و مسکو فشار وارد کنم.
وی مدعی شد: «تا زمانی که جنگ داخلی سوریه با حمایت ایران و روسیه ادامه داشته باشد، این کشور محل حضور تروریست‌ها باقی خواهد ماند.»
ترامپ هم در مورد عملیات در عراق گفت: «موصل بالاخره آزاد می‌شود. اما از سه ماه قبل ما گفتیم که می‌خواهیم موصل را آزاد کنیم و بدین ترتیب همه سران داعش فرار کردند. اصل غافلگیری کجا رفته است؟»
ترامپ افزود: «موصل آزاد خواهد شد و آن وقت ایرانی‌ها باید نامه تقدیر و تشکر برای ما بنویسند. چون همانطور که قبلا هم گفته‌ام، عراق را داریم به ایران تقدیم می‌کنیم. آن‌ها مثل توافق احمقانه‌ای که با آن‌ها داشتیم و عملا تسلیحات هسته‌ای را تقدیمشان کردیم، باید بابت موصل هم از ما تشکر کنند. ایران برنده موصل خواهد بود.»
ترامپ در مورد سوریه هم گفت: «اسد از آنچه کلینتون و اوباما تصور می‌کردند، سرسخت‌تر و باهوش‌تر بود و با روسیه و ایرانی متحد شد که از او حمایت کرده و او را تقویت کردند.»
وی افزود: «ما داریم از شورشی‌هایی حمایت می‌کنیم که اصلا نمی‌دانیم چه کسانی هستند. افرادی که به همان اندازه اسد بد هستند و حالا به نیروهایی بدتر از اسد تبدیل شده‌اند. اگر اسد برود، اوضاع بدتر از قبل می شود».
نامزد جمهوری‌خواهان ادامه داد: «اگر کلینتون کاری نکرده بود، اوضاع الان بهتر بود و ده‌ها هزار نفر هم آواره نشده بودند. پناهجوهایی که قطعا خیلی‌هایشان با داعش همسو هستند و حالا به اینجا آمده‌اند. ببینید سال‌های آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد. از شما ممنونیم خانم کلینتون بابت این کارهایی که کرده‌اید!»

0% ...

آخرین اخبار

هشدار مقاومت عراق به ترامپ: جنازه نظامیانت را برایت می‌فرستیم


کارشناس عرب: اسرائیل نگران گسترش جنگ به سرزمین‌های اشغالی است


سرای سعدالسلطنه؛ جایگاه قزوین در تاریخ ایران


از وحشت کودکان غزه تا چشم‌های متفاوت کودک یمنی؛ روایت شبکه العالم از سوژه‌های داغ فضای مجازی


سرلشکر ایزدی: به هرگونه تحرک دشمن پاسخ می‌دهیم


جهان خاطرات مشابه جنایت آمریکا در سیریک را در حافظه دارد


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گزارش العالم از زندگی پر از رنج دختر کوچک غزه با بدنی خمیده + فیلم


کارشناس لبنانی: ترامپ در قبال ایران سردرگم و فاقد استراتژی خروج از بحران است


دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع/ تأکید بر ارتقای آمادگی و تداوم قدرت‌سازی دفاعی