خشم الازهر از طرح شبهه ای در باره پیغمبر(ص)

شنبه 1 آبان 1395
21:45
خشم الازهر از طرح شبهه ای در باره پیغمبر(ص) العالم ـ شماری از علمای الازهر و مسئولان آن از پاسخ یک مبلغ سلفی به سوالی درباره شبهه اقدام پیغمبر(ص) به خودکشی از بالای کوه به شدت خشمگین شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، علمای الازهر فورا خواهان تصویب قانونی برای ممانعت از انتشار فتواهای نامعمول و تعیین ضوابطی برای پاسخ به سوالات شدند و این علاوه بر عدم طرح اینگونه مسائل در بین عوام است و اینکه صدور فتواها باید با مجوز رسمی الازهر باشد.

به گزارش عربی21، دکترعباس شومان وکیل الازهر هشدار داد که عرصه دینی شاهد ظهور شیخ نماها و شیوخ کوته بین شده که فتواهای غیرمعمول صادر می کنند و غرض اصلی آنها فتنه انگیزی در جهان اسلام است. الازهر اینگونه طرح ها و نقشه ها را به خوبی می شناسد و می کوشد تا با صدور قانونی تعیین کند چه کسی حق صدور فتوا در مصر دارد.

در همین راستا، دکتر عبدالله نجار عضو مجمع تحقیقات اسلامی با انتقاد شدید از الحوینی مبلغ سلفی، در اظهاراتی که روزنامه الیوم السابع نقل کرد، گفت: نباید در باره اینگونه مسائل صحبت کرد و مشهور است که پیامبر اکرم(ص) اقدام به  خودکشی نکرده است.

وی افزود: برخی افراد تاویل و تفسیر نادرستی از احادیث نبوی می کنند و فقط به ظاهر الفاظ توجه می کنند بدون آنکه درک و فهم درستی از متون داشته باشند. فهم  و درک صحیح احادیث نبوی نعمتی از جانب خدای عزوجل است و همه باید آن را در تفسیر احادیث و قرآن بکار برند. پدیده توجه به ظاهر الفاظ بدون فهم و درک صحیح، به اسلام لطمه می زند.

210-9

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است