مرکز آشتی حمیمیم خبر داد؛

گسترش فرآیند آتش بس به 836 شهر سوریه

يکشنبه 2 آبان 1395
10:15
گسترش فرآیند آتش بس به 836 شهر سوریه مرکز هماهنگی آشتی حمیمیم در سوریه اعلام کرد که نیروی هوایی روسیه و سوریه از 18 ماه پیش تا کنون هیچ عملیاتی بر ضد تروریست ها در حلب اجرا نکرده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت روسیا الیوم، این مرکز وابسته به وزارت دفاع روسیه روز شنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد نیروهای سوریه به منظور فراهم کردن امکان خروج از محله های شرقی حلب برای عناصر مسلح و مردم عادی از 8 گذرگاه، تا مسافتی عقب نشینی کرده اند.
این مرکز گفت طی 24 ساعت گذشته با نمایندگان 4 شهر در استان های لاذقیه و حمص، توافق آتش بس امضا شده است؛ به این ترتیب تعداد شهرها و شهرک ها و روستاهایی که به فرآیند آتش بس در سوریه پیوسته اند به 836 شهر و روستا رسید.
مرکز هماهنگی آشتی حمیمیم در سوریه خاطرنشان کرد که تا کنون 44 مورد از اقدامات گروه های مسلح در نقض آتش بس رصد شده است، که از آن میان، 20 مورد مربوط به حلب، 20 مورد مربوط به دمشق و 3 مورد مربوط به حماه و یک مورد نیز در لاذقیه رخ داده است.
208

0% ...

آخرین اخبار

سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه