بازهای موصل، سرکرده داعش را دزدیدند

دوشنبه 3 آبان 1395
16:18
بازهای موصل، سرکرده داعش را دزدیدند یک منبع محلی استان نینوای عراق گفت که یک گروه مسلح به نام "بازهای موصل" مسئولیت ربودن یکی از سرکردگان داعش و همراهش در این شهر را به عهده گرفته است.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: این گروهک که چندان معروف نیست، این دو داعشی را نیمه شب گذشته، نزدیک حی الزهور ربودند.
وی در گفت و گو با پایگاه اینترنتی السومریه نیوز ادامه داد: بازهای موصل تهدید کردند اگر داعش حکم اعدام 10 جوان که دو هفته قبل در شهر موصل، به اتهام همکاری با مقاومت مردمی علیه گشتی های داعش بازداشت شدند را لغو نکند، ربوده شدگان را خواهد کشت.
منابع محلی به السومریه نیوز گفتند که نشانه های آغاز انتفاضه مسلح مردمی علیه این گروه تروریستی در شهر موصل هویدا شده و تا زمان حاضر گروه های مسلح مختلفی برای مقابله با این گروه ایجاد شده است.
این رویدادها، همزمان با پیشروی نیروهای مشترک عراقی به طرف موصل اتفاق می افتد، به ویژه سازمان مبارزه با تروریسم که به 5 کیلومتری این شهر پیشروی نموده است.  
206
 

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه