دیپلمات‌های ترک به کجا گریختند؟

دوشنبه 3 آبان 1395
19:30
دیپلمات‌های ترک به کجا گریختند؟ مقامات آلمانی اعلام کردند که 35 شهروند ترکیه که دارای گذرنامه دیپلماتیک هستند، پس از کودتای نافرجام در ترکیه به این کشور تقاضای پناهندگی داده اند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، پیشتر رسانه های آلمان گفته بودند که مقام های ترکیه گذرنامه کارمند سفارت این کشور در برلین را پس از کودتای نافرجام باطل کردند و حداقل 3 نفر از آنان، تقاضای پناهندگی به دولت آلمان داده اند.

روسیا الیوم به نقل از یک منبع دولتی آلمان گزارش داد که این 8 نفر قصد سیطره بر سفارت ترکیه در برلین در شب کودتا در روزهای 15 – 16 سپتامبر را داشتند. 

آنکارا این اشخاص را به ارتباط با فتح الله گولن متهم نموده و گولن را عامل کودتایی می داند که به کشته شدن 246 نفر و زخمی شدن بیشتر از دو هزار نفر منتهی شده بود.

206 

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند